Servicii

Servicii salon nunta - botez Carpe Diem

ARANJAMENT SALON

Aranjamentul salonului (huse scaun, fețe de masă, funde scaun, șervete brocard, vaze pentru flori). Culori disponibile: mov, somon, vișiniu, ciocolată.

SUPORT ROTATIV

Suport rotativ pahare șampanie și suport șampanie în gheață. Pentru întâmpinarea invitaților dumneavoastră vă punem la dispoziție un suport cu o formă deosebită.

ARCADĂ INTRARE

Salonul Carpe Diem vă pune la dispoziție arcada de la intrarea în salon, pe care o puteți decora după bunul plac.

PARCARE

Complexul de evenimente festive Carpe Diem dispune de suficiente locuri de parcare, cu pază asigurată în permanență.

Oferim consiliere:

pic_1

Ne implicăm în organizarea nunții tale cu sfaturi și păreri pertinente legate de aranjamentul salonului, al întrării în salon, alegerea meniului pentru evenimentul tău.

Nu lăsăm nimic la voia întâmplării, examinăm fiecare detaliu în parte, deoarece evenimentul dumneavoastră trebuie să fie unul cu totul special.

Oferte speciale

 • 8 Martie

  8 martie o zi specială, cu această ocazie vă invităm să vă răsfățați într-o ambianță rafinată în cadrul complexului de evenimente festive Carpe Diem.

  Mai mult...
 • Oferte evenimente

  Intră în legătură cu noi telefonic sau folosind formularul de contact din site, sau ne poti vizita, și sigur îti vom face o ofertă ce…

  Mai mult...
 • Oferta revelion

    Rezervă din timp și petrece trecerea dintre ani în cadrul salonului Carpe Diem. Fii sigur că te ademenim cu bucate alese, muzică bună și…

  Mai mult...
 • Evenimente corporate

  Conferințe, cocktailuri, meeting-uri, training-uri, workshop-uri, lansări de produse, petreceri corporate, conferințe de presă. În cazul oricărui eveniment de companie, Saloanele Carpe Diem respectă cerințele și…

  Mai mult...